Poze What Goes On In My Head?

  • Poze What Goes On In My Head?
  • Poze What Goes On In My Head?
  • Poze What Goes On In My Head?
  • Poze What Goes On In My Head?

What Goes On In My Head?

Cod: G01392

Pret: 49 RON

Pret comunitate: 39.25 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

Alăturați-vă profesorului Robert Winston în What Goes On In My Head? Și introduceți copilul în cea mai puternică și complicată rețea de calculatoare care există - creierul lor. Descoperiți structura creierului și înțelegeți cum controlează tot ceea ce faceți.

De la ceea ce fac diferitele părți ale creierului și de ce se schimbă în diferite stadii ale vieții unei persoane, la care este motivul pentru care somnul este atât de important pentru noi, veți descoperi secretele lumii interioare în detalii incredibile. Plina cu ilustrații uimitoare și fapte fascinante, cum ar fi motivul pentru care cântecul de păsări este similar cu discursul uman și ce face animalele să cască. În plus, jocuti de inteligență pentru a testa memoria copilului, percepția, raționamentul și reacțiile, și un test de personalitate fac învățarea despre creier incitantă.

Deci, puneți-vă capul pe învățarea anatomiei creierului și aflați totul, de la emoții și comportament la memorie și personalitate, și obțineți o introspecție fascinantă a creierului cu ajutorul lui Robert Winston în What Goes On In My Head?

Alte informatii:

Editura: DK

Numar pagini: 96

Dimensiune: 218 x 275 mm

Varsta recomandata: de la 9 ani

ISBN: 9781409348566

 


Detalii produs


Categorie: Carti cu imagini reale

Producator: DK

Vârstă: 9-12, 9-10

Cod produs (SKU): G01392Produse similare


Descriere: Take babies through their busy days with this curved board...
Pret comunitate:
29.64 RON
37 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?