Poze Set Crayon Rocks 32 buc

  • Poze Set Crayon Rocks 32 buc
  • Poze Set Crayon Rocks 32 buc
  • Poze Set Crayon Rocks 32 buc

Set Crayon Rocks 32 buc

Cod: G01782

Pret: 99 RON

Pret comunitate: 89.10 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Descriere:


Deoarece primul instrument de scriere al unui copil este de obicei un creion, acesta trebuie să fie cel care îl încurajează să folosească degetul mare, primul și al doilea deget într-o prindere de trepied. Aceasta este ceea ce face Crayon Rocks un instrument minunat pentru dezvoltarea miscarilor fine. Datorită formei lor, ele nu permit copiilor să le prindă cu ușurință în pumn, ceea ce împiedică dezvoltarea miscarilor fine și sunt, de asemenea, mai rezistente la rupere.
Spre deosebire de majoritatea creioanelor care sunt fabricate din ceară de parafină petrolieră, Crayon Rocks sunt fabricate din ceară de soia cultivată și prelucrată în S.U.A. Se combină această ceară cu pigmenți naturali minerali pentru a crea culori frumoase și o pulbere naturală fină care dă creioanelor forma. Acest lucru creează un creion care continuă să fie neted și se amestecă cu ușurință.
Culorile se amestecă ușor și permit copiilor să ceeze o gamă nesfârșită de nuanțe și combinații noi. Acestea oferă o culoare bogată, care ajută cu ușurință degetele mici să crească în timp ce își exprimă ideile creative pe hârtie.Alte informatii:

Dimensiuni: fiecare pietricică are cca 3cm lungime

Ambalate in săculeț de muselina de bumbac

Respecta standardele ASTM 4236

Varsta recomandata: de la 3 ani

 


Detalii produs


Categorie: Arta si creativitate

Producator: Crayon Rocks

Cod produs (SKU): G01782Produse similare


Descriere: Deoarece primul instrument de scriere al unui copil...
Pret comunitate:
49.5 RON
55 RON
Descriere: Deoarece primul instrument de scriere al unui copil...
Pret comunitate:
31.5 RON
35 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?