Poze Povestea primelor daruri de Craciun

Povestea primelor daruri de Craciun

Cod: G00878

Pret: 29 RON

Pret comunitate: 23.23 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

Pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

Cum poţi să explici cel mai bine unui copil de ce se oferă cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă? Luaţi de valul consumismului în care e perceput azi Crăciunul, ca şi alte sărbători odinioară pline de semnificaţii spirituale, nu mai reuşim întotdeauna să vedem lucrurile simple pe care naşterea lui Iisus ni le arată, indiferent dacă o considerăm o legendă sau credem cu tărie în ea. Scriitorul suedez Axel Hambraeus a reuşit, pornind de la tema biblică, să vorbească pe înţelesul copiilor despre cât de importante sunt bunătatea, compasiunea şi dorinţa de a-l ajuta pe celălalt.

Frumuseţea poveştii este conturată de ilustraţiile delicate, create în acuarelă de Ágnes Keszeg. Tânăra ilustratoare a colaborat cu numeroase edituri şi reviste din România şi Ungaria şi a obţinut, în 2009, Marele Premiu al concursului "Para de Aur" (Aranyvackor) din Budapesta.

Traducerea inspirată a Andreei Demirgian - autoare de cărţi pentru copii, traducătoare şi realizatoare de emisiuni la Radio România Internaţional - ne face să aşteptăm cu nerăbdare serile luminoase din preajma Crăciunului pentru a citi, împreună cu cei mici şi cu un ochi pe fereastră, urmărind fulgii de zăpada, această poveste despre cum fiecare dintre noi poate face lumea mai frumoasă.


Editura: Cartea Copiilor

Autor: Alex Hambraeus

Grupa de vârstă: 2-7 ani
20 × 20 cm/ carte cu coperta cartonată/ 32 pag.
ISBN: 978-973-88905-5-8

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Povesti

Producator: Cartea Copiilor

Vârstă: 2-4, 4-6, 6-9

Cod produs (SKU): G00878Produse similare


Descrierea autorului: "Povestea prietenilor din pădure" este o carte...
Pret comunitate:
15.14 RON
18,89 RON
Descrierea autorului: "Povestea puiului de arici" este o poveste...
Pret comunitate:
15.14 RON
18,89 RON
Descrierea autorului: „Povestea vitaminelor” , al doilea...
Pret comunitate:
15.14 RON
18,89 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?