Poze Parintele constient. Cum sa ne transformam pe noi pentru a avea copii puternici

Parintele constient. Cum sa ne transformam pe noi pentru a avea copii puternici

SKU: G00125

Pret: 33,70 RON

Pret comunitate: 26.99 RON

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Descriere:

Copiii nu te ascultă? Ai ajuns, deşi îţi repugnă acest lucru, să recurgi la şantaj şi la pedepse pentru a-i determina să lase calculatorul şi să se apuce de teme? Intri astfel într-un cerc vicios, trecând de la resemnare la o luptă zadarnică cu morile de vânt. Dar dacă soluţia ţi-ar sta la îndemână, dacă lucrurile s-ar putea transforma radical printr-o simplă schimbare de perspectivă?

În urma unei îndelungi experienţe în lucrul cu familiile, dr. Shefali Tsabary ne propune o soluţie ce s-a dovedit utilă pentru crearea şi menţinerea unor relaţii armonioase părinte–copil: transformarea stilului de parentaj din unul inconştient, transmis ca atare din generaţie în generaţie, într-unul conştient, centrat asupra nevoilor reale ale copilului.

Astfel, ea ne arată că menirea părintelui nu este aceea de a modela caracterul copilului şi de a-i indica drumul, ci aceea de a-l însoţi pe calea sa, cu acceptare şi iubire, cu o continuă uimire în faţa sufletului ce înfloreşte sub ochii săi. Când un părinte acţionează conştient şi nu automat, în virtutea celor deprinse de la propriii educatori, comportamentul copilului se va îmbunătăţi de la sine. Cartea oferă părinţilor şi viitorilor părinţi o metodă eficientă, de roadele aplicării căreia se vor bucura atât ei, cât şi cei mici.

Dr. Shefali Tsabary
şi-a obţinut doctoratul în psihologie clinică la Universitatea Columbia, New York. Familiarizată la o vârstă fragedă cu filosofia orientală, ea îmbină învăţăturile tradiţionale cu psihologia, devenind o autoare de renume în domeniul parenting-ului şi o terapeută de succes


Alte informatii:

Editura: Trei

Autor: Dr. Shefali Tsabary

Traducere de: Cătălina-Adriana Petria

Numar pagini: 312

Dimensiune: 130 x 200 mm

ISBN: 978-606-719-233-9

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Carti de parenting

Producator: TREI

Cod produs (SKU): G00125Produse similare


Descriere: „Reţete de jocuri" a fost laureată cu Medalia de aur a...
Pret comunitate:
31.24 RON
39 RON
Descriere: Autoarea prezintă, într-o manieră sugestivă şi &ic...
Pret comunitate:
18.42 RON
23 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?