Poze Hai-hui prin Univers

  • Poze Hai-hui prin Univers
  • Poze Hai-hui prin Univers
  • Poze Hai-hui prin Univers
  • Poze Hai-hui prin Univers
  • Poze Hai-hui prin Univers
  • Poze Hai-hui prin Univers

Hai-hui prin Univers

Cod: G00135

Pret: 35 RON

Pret comunitate: 28.04 RON

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Descriere:

Suntem în anul 3001. Copiii de la o școală obișnuită dintr-un orășel obișnuit de pe Pământ pornesc într-o excursie prin Sistemul Solar și chiar mai departe, spre stele și galaxii. Autobuzul lor școlar zboară prin spațiu aproape cu viteza luminii și-i poartă spre planete, sateliți sau asteroizi, îi duce în apropierea Soarelui sau a cometelor și străbate hyper-tuneluri spre alte stele.

Întâmplările din această carte se petrec în viitor, în secolul XXXI. Călătoriile în spațiu sunt acum un lucru obișnuit, iar pământenii locuiesc și muncesc pe asteroizi, pe Marte, pe sateliți sau pe stele îndepărtate. Locuitorii din alte lumi nu mai sunt văzuți ca „extratereștri” stranii și înfricoșători, ci ca prieteni. Farfuriile zburătoare, trenurile și autobuzele spațiale se deplasează aproape cu viteza luminii, iar pizza a devenit cunoscută în tot Universul.

Informațiile din această carte despre planete, sateliți, Soare și spațiul cosmic sunt reale și actualizate. Să sperăm că în viitor oamenii vor putea într-adevăr să locuiască, să se deplaseze și să se distreze în spațiu.

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor şi ilustrator finlandez contemporan de literatură pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorită modului extrem de creativ și atrăgător în care abordează subiecte de mare interes pentru copii și cu o bogată încărcătură educativă.

Aflate la granița dintre cărți de povești și benzi desenate, operele lui Mauri Kunnas sunt exact genul de cărți pe care le visam în copilărie: format mare, generos, pagini pline de culoare, ilustrații exuberante și creative, multe informații reale și mult, mult umor.


Alte informatii:

Editura: Cartea Copiilor

Autor: Mauri Kunnas

Numar pagini: 52

Dimensiune: 240 x 300 mm

Varsta recomandata: 5 - 12 ani

ISBN: 978-606-92864-7-0

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Povesti

Producator: Cartea Copiilor

Vârstă: 5-7, 7-9, 9-12

Cod produs (SKU): G00135Produse similare


Descriere: Să învăţăm numerele până la zece cu ajutorul anim...
Pret comunitate:
16.82 RON
21 RON
Descriere: S-a aşternut noaptea peste oraş. Oamenii şi animalele dorm ad...
Pret comunitate:
43.97 RON
54,90 RON
Descriere: Domnul și doamna Pitulescu, împreună cu copiii lor, C...
Pret comunitate:
31.64 RON
39,50 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?