Poze Ghici cat de mult te iubesc

 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc

Ghici cat de mult te iubesc

Cod: G00132

Pret: 29 RON

Pret comunitate: 23.23 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

„Ghici cât de mult te iubesc” este o poveste pe care fiecare părinte a trăit-o imediat ce copilul său a învăţat să vorbească destul de bine. Plin de sensibilitate, dar şi amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepuraşii Căstănuţă-cel-Mic şi Căstănuţă-cel-Mare (care poate fi înzestrat ori cu rolul tatălui, ori cu al mamei) încurajează o relaţie profundă şi caldă între copil şi părinte, într-o manieră plină de farmec.

Ilustraţiile delicate şi cu detalii subtile sugerează calmul şi apropierea dinaintea orei de culcare. Nu e de mirare că, pentru milioane de copii şi părinţi, „Ghici cât de mult te iubesc” (Guess How Much I Love You) a devenit una dintre cele mai iubite cărţi ilustrate.

Sam McBratney scrie cărţi pentru copii de peste 30 de ani şi trăieşte la Belfast, în Irlanda de Nord. Din 1994, când a fost publicată prima dată, în Marea Britanie, "Ghici cât de mult te iubesc" s-a vândut în peste 18 milioane de exemplare în întreaga lume. În 1995 a fost nominalizată pentru premiul "Cartea anului" în Statele Unite.Alte informatii:

Editura: Cartea Copiilor

Autor: Sam McBratney

Ilustrator: Anita Jeram

Numar pagini: 32

Dimensiune: 220 x 250 mm

Varsta recomandata: 2 - 6 ani

ISBN: 978-973-88905-1-0

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Povesti

Producator: Cartea Copiilor

Vârstă: 2-4, 4-6

Cod produs (SKU): G00132


Comentarii


 • FLOCA ANGELA ANASTASIA / acum 11 luni ArataAscunde

  Cărticica noastră preferată. O avem de la 2 anișori, acum avem 4. Încă ne place enorm, încă facem și noi ca iepurașii în timp ce citim. Povestea e foarte frumoasă, ilustrațiile minunate. O recomand din inimă!

 • FLOCA ANGELA ANASTASIA / acum 11 luni ArataAscunde

  Avem cărticica de aproape 2 anișori (fetița mea are aproape 4) și de la bun început ne-a plăcut mult mult. Încă facem și noi ca iepurașii în timp ce o citim (te iubesc ATÂT de mult - și întindem mâinile sau picioarele). E preferata mea dintre toate pe care le avem (și avem vreo 100 de cărți, una și una). Mi se pare perfectă pentru 2-5 ani, nu știu după aceea cât interes va mai avea față de ea, dar eu sper să mai aibă, mie îmi place enorm! Și ajută foarte mult în detensionarea situațiilor de după o criză, o ceartă, o ruptură de orice fel între copii și părinți


Produse similare


Descriere: Micuța Ema face o mulțime de trăsnăi, și, după fiec-are...
Pret comunitate:
22.43 RON
28 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?