Poze Ghici cat de mult te iubesc

 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc
 • Poze Ghici cat de mult te iubesc

Ghici cat de mult te iubesc

Cod: G00132

Pret: 29 RON

Pret comunitate: 23.23 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

„Ghici cât de mult te iubesc” este o poveste pe care fiecare părinte a trăit-o imediat ce copilul său a învăţat să vorbească destul de bine. Plin de sensibilitate, dar şi amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepuraşii Căstănuţă-cel-Mic şi Căstănuţă-cel-Mare (care poate fi înzestrat ori cu rolul tatălui, ori cu al mamei) încurajează o relaţie profundă şi caldă între copil şi părinte, într-o manieră plină de farmec.

Ilustraţiile delicate şi cu detalii subtile sugerează calmul şi apropierea dinaintea orei de culcare. Nu e de mirare că, pentru milioane de copii şi părinţi, „Ghici cât de mult te iubesc” (Guess How Much I Love You) a devenit una dintre cele mai iubite cărţi ilustrate.

Sam McBratney scrie cărţi pentru copii de peste 30 de ani şi trăieşte la Belfast, în Irlanda de Nord. Din 1994, când a fost publicată prima dată, în Marea Britanie, "Ghici cât de mult te iubesc" s-a vândut în peste 18 milioane de exemplare în întreaga lume. În 1995 a fost nominalizată pentru premiul "Cartea anului" în Statele Unite.Alte informatii:

Editura: Cartea Copiilor

Autor: Sam McBratney

Ilustrator: Anita Jeram

Numar pagini: 32

Dimensiune: 220 x 250 mm

Varsta recomandata: 2 - 6 ani

ISBN: 978-973-88905-1-0

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Povesti

Producator: Cartea Copiilor

Vârstă: 2-4, 4-6

Cod produs (SKU): G00132


Comentarii


 • FLOCA ANGELA ANASTASIA / acum 7 luni ArataAscunde

  Cărticica noastră preferată. O avem de la 2 anișori, acum avem 4. Încă ne place enorm, încă facem și noi ca iepurașii în timp ce citim. Povestea e foarte frumoasă, ilustrațiile minunate. O recomand din inimă!

 • FLOCA ANGELA ANASTASIA / acum 7 luni ArataAscunde

  Avem cărticica de aproape 2 anișori (fetița mea are aproape 4) și de la bun început ne-a plăcut mult mult. Încă facem și noi ca iepurașii în timp ce o citim (te iubesc ATÂT de mult - și întindem mâinile sau picioarele). E preferata mea dintre toate pe care le avem (și avem vreo 100 de cărți, una și una). Mi se pare perfectă pentru 2-5 ani, nu știu după aceea cât interes va mai avea față de ea, dar eu sper să mai aibă, mie îmi place enorm! Și ajută foarte mult în detensionarea situațiilor de după o criză, o ceartă, o ruptură de orice fel între copii și părinți


Produse similare


Descriere: Tata șoarece e mai șiret decât un cotoi, Tata castor...
Pret comunitate:
38.45 RON
48 RON
Descriere: Micuța Ema face o mulțime de trăsnăi, și, după fiec-are...
Pret comunitate:
22.43 RON
28 RON
Descriere: Te iubesc grozav, te iubesc în gura mare Le-arăt...
Pret comunitate:
14.66 RON
18,30 RON
Descriere: Într-o seară, o mamă tânără îşi ţine...
Pret comunitate:
8.01 RON
10 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?