Poze Comunicarea Nonviolenta - Biblioteca

Comunicarea Nonviolenta - Biblioteca

Pret: 29,90 RON

Pret comunitate: 23.95 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

În cartea de faţă, Marshall Rosenberg ne arată cum să trecem dincolo de suprafaţă şi să vedem ceea ce este viu şi vital în noi şi cum toate acţiunile noastre au la bază nevoi universal umane. Când ne înţelegem şi ne recunoaştem nevoile, creăm o bază comună pentru o relaţie mai armonioasă - o conectare mai profundă cu ceilalţi şi cu noi înşine. Alăturăte miilor de oameni din lumea întreagă care şi-au îmbunătăţit relaţiile şi calitatea vieţii cu ajutorul acestui proces simplu, dar atât de transformator. Comunicarea Nonviolentă te ajută să: • te eliberezi de efectele experienţelor din trecut şi ale condiţionării culturale • renunţi la tiparele de gândire care duc la certuri, furie şi de pri mare • rezolvi conflictele pe cale paşnică, indiferent de natura lor • creezi structuri sociale în care nevoile tuturor să poată fi împlinite • dezvolţi relaţii bazate pe respect reciproc, compasiune şi cooperare.
MARSHALL B. ROSENBERG este fondatorul şi directorul de Servicii Educaţionale al Center for Nonviolent Communication (CNVC), organizaţie internaţională de promovare a păcii. Este, de asemenea, autorul cărţii Speak Peace in a World of Con fl ict. Marshall Rosenberg a folosit pentru prima oară CNV în anii '60, în proiecte de integrare şcolară finanţate de statul american, rolul lui fiind acela de a susţine programe de training în comunicare şi mediere. A fondat Center for Nonviolent Communication (www.cnvc.org) în anul 1984. Organizaţia are astăzi peste 200 de traineri în 35 de ţări din lumea întreagă. În România, CNVC este reprezentată de Asociaţia pentru Comunicare Nonviolentă. www.nonvilenta.org.


Alte informatii:

Editura: Ponte

Autor: Marshall B. Rosenberg, Ph.D.

Numar pagini: 272 + 4

Dimensiune: 125 x 190 mm

ISBN: 978-606-8405-13-1

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Biblioteca "Stelute in priviri"

Producator: PONTEProduse similare


Descriere: Ești derutată de plânsetele bebelușului tău sau...
Pret comunitate:
23.95 RON
29,90 RON
Descriere: “Copilul invizibil” este o carte despre mine și...
Pret comunitate:
25.63 RON
32 RON
Descriere: Dintr-o perspectiva romaneasca, am putea spune ca, in...
41 RON
Descriere: Toti parintii au pentru copiii lor cateva aspiratii...
Pret comunitate:
28.84 RON
36 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?