Poze Cartile Lucia Muntean - Jocuri de-a matematica. ed.2

Cartile Lucia Muntean - Jocuri de-a matematica. ed.2

SKU: G00075

Descriere:

Indiferent daca vreti sa descoperiti cum se poate transforma matematica intr-o joaca de copii sau de ce poezia e drumul cel mai scurt pentru intelegerea notiunilor matematice, veti gasi raspunsul cautat in paginile acestei carti.

 Pentru ca, la varstele mici, numeratia si operatiile matematice sunt doar instrumente de rezolvare a unor situatii concrete de viata, poeziile-joc din aceasta carte au fost gandite ca o colectie a unor astfel de situatii. Ele permit clarificarea in mod distractiv a unor probleme intalnite la tot pasul: identificarea corecta a culorii, formei, greutatii si marimii obiectelor, compararea vitezei diferitelor mijloace de locomotie, ordonarea grupelor de obiecte precum si efectuarea unor calcule simple. Pentru a usura descoperirea raspunsului corect, desenele ilustratorului Xaba Pete furnizeaza cititorilor indicii suplimentare.

 Gandita special pentru varstele prescolare, aceasta carte pune la dispozitia parintilor o metoda unica pentru a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte capacitatea de-a opera cu concepte matematice simple cum ar fi forma, culoarea sau ordinea obiectelor.


Editura: Genesis

Autor: Lucia Muntean

Ilustratii: Xaba Petre

Grupa de vârstă: 4–6 ani

Numar pagini: 34 pag. 
ISBN: 9789737832139

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Poezii

Producator: Genesis

Vârstă: 4-6

Cod produs (SKU): G00075Produse similare


Descrierea autorului: Ce se întâmplă atunci când două f...
Pret comunitate:
15.14 RON
18,89 RON
Descrierea autorului: „Ghici, ghici, ghici ce voi desena...
Pret comunitate:
15.14 RON
18,89 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?