Poze Calatorie printre ierburi si lumina

  • Poze Calatorie printre ierburi si lumina
  • Poze Calatorie printre ierburi si lumina
  • Poze Calatorie printre ierburi si lumina
  • Poze Calatorie printre ierburi si lumina
  • Poze Calatorie printre ierburi si lumina
  • Poze Calatorie printre ierburi si lumina

Calatorie printre ierburi si lumina

SKU: G00129

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.

Pret vechi: 33 RON Reducere 24%

Pret nou: 25 RON

Descriere:

Faceți cunoştinţă cu Luli, o fetiță care iubește natura și secretele acesteia. Azi a primit o misiune importantă de la mama ei – să culeagă tot felul de flori și frunze de prin grădină și din împrejurimi. Hai să o urmăm!

• Informații și fișe botanice

• Jocuri, ghicitori, zicători, rețete

Colindând câmpii, fâneţe, lanuri, păşuni şi grădini, Luli şi Norocel, căţelul său jucăuș, îţi vor împărtăşi din tainele plantelor şi florilor. Vei afla lucruri interesante despre cântece, jocuri sau obiceiuri lăsate de bunici și străbunici.

Învățăm despre cicoare și rostul ei sub soare, ne jucăm cu un trifoi fără prea mult tărăboi și povestim despre sânziene, busuioc, urzici și păpădii, de te miri, la sfârșit, câte ai învățat și știi.

IULIA IORDAN lucrează ca educator muzeal la Muzeul Naţional de Artă al României și la Asociația De Dragul Artei, în cadrul cărora a elaborat diverse materiale educative şi a conceput şi susţinut de-a lungul timpului numeroase ateliere şi programe educative adresate copiilor. În anul 2005 a absolvit Facultatea de Filozofie din cadrul Universităţii din Bucureşti, iar în anul 2007 un master în Teoria şi practica imaginii, în cadrul Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii din Bucureşti.

Călătorie printre ierburi şi lumină este prima carte publicată, inedită prin felul în care îmbină latura educativă cu povestea. Cartea ne prezintă, într-o manieră interactivă, universul aparent banal al câtorva plante cu care ne întâlnim zilnic. Găsim informaţii folositoare despre utilizarea lor, idei de diverse activităţi sau jocuri pentru copii şi ne sunt amintite, într-un mod captivant şi jucăuş, semnificaţiile din cultura populară românească ale fiecărei plante în parte.
Alte informatii:

Editura: Cartea Copiilor

Autor: Iulia Iordan

Ilustrator: Cristiana Radu

Numar pagini: 48

Dimensiune: 240 x 230 mm

Varsta recomandata: 3 - 10 ani

ISBN: 9786068544755

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Povesti

Producator: Cartea Copiilor

Vârstă: 3-5, 5-10

Cod produs - SKU: G00129


Comentarii


  • FLOCA ANGELA ANASTASIA / de mai mult de 1 an ArataAscunde

    O carte minunată! O avem de câteva luni și încă o răsfoim cu mare drag. Și eu am învățat din ea! Sunt și rețete de macerate sau pulberi din plante. Culorile mi se par minunate, vesele, vii, luminoase. Textul e destul de bogat, noi avem aproape 4 anișori, nu pricepem chiar tot, și nu avem răbdare să ascultăm tot, dar ne place să privim imaginile până mami citește. O recomand cu căldură, dar textul poate fi sărit din loc în loc pentru copiii de 3-4 ani - e un pic cam mult pt atenția și răbdarea lor. 10/10 pentru 5-7 ani, 9/10 pentru 3-4 ani.


Produse similare


Descriere: Cinci poveşti inteligente, amuzante, scrise inspirat şi cu g...
29 RON
Descriere: E frumos să fii mic și să fii înconjurat de iubirea păr...
29 RON
Descriere: Six lively rhyming stories with humorous illustrations,...
62 RON
  
    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!