Poze Arta pentru copii

  • Poze Arta pentru copii
  • Poze Arta pentru copii
  • Poze Arta pentru copii
  • Poze Arta pentru copii
  • Poze Arta pentru copii
  • Poze Arta pentru copii

Arta pentru copii

Cod: G01027

Pret: 76,10 RON

Pret comunitate: 60.96 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

„Arta pentru copii” nu este o simplă enciclopedie a artelor, ci și o carte interactivă. Volumul conține un mini-șevalet pe care micii artiști îl pot asambla cu ușurință pentru a privi planșele cu operele unor pictură celebri. De asemenea, toate cele 16 planșe ce se regăsesc într-un plic atașat la sfârșitul cărții alcătuiesc un poster-puzzle.

 

„Este știut de multă vreme și afirmăm adesea că talentul nu așteaptă numărul anilor. Observația pare corectă mai ales că avem destule exemple de copii precoce care au uimit lumea. însă, de cele mai multe ori, este nevoie și de un sprijin autentic. Din această perspectivă, apariția cărții-album Arta pentru copii mi se pare un fericit mod de a stimula imaginația candidaților la nemurire și le oferă prilejul de a afla lucruri esențiale despre arta picturii îndeosebi. Ca singurii locuitori ai paradisului terestru, copiii știu să ia foarte în serios ceea ce văd, ceea ce visează, ceea ce înțeleg. Acum au prilejul și de a ști ce este arta, ce înseamnă ea pentru oameni și cum să o înțelegi și, mai ales, cum să o practici. Editura ieșeană Gama pune la dispoziția celor intersați un scurt curs de inițiere și de înțelegere a artei culorilor. Pornind de la arta preistorică, picturile rupestre, antichitatea, renașterea și evoluția stilurilor moderne devin, prin explicațiile și prin planșete atașate într-un buzunar al cărții, realități ale felului cum omenirea s-a raportat la artă și la capodopere. Salut acest demers editorial și aștept primul vernisaj al unui copil care, prin formă și culoare, să ne reamintească faptul că lumea poate fi salvată numai prin Frumusețe.”


Alte informatii:

Autor: Gabriel Martin Roig

Editura: Gama

Vârsta recomandată: de la 7 ani

Nr. pagini: 96

Format: 250 × 285 × 18 mm

ISBN:  9789731490502

 


Detalii produs


Categorie: Activitati

Producator: GAMA

Vârstă: 7-11

Cod produs (SKU): G01027Produse similare


Descriere: Cu ajutorul activităţilor propuse, veţi putea îndruma...
Pret comunitate:
21.23 RON
26,50 RON
Descriere: Pachetul familiarizează copilul cu numele animalelor...
Pret comunitate:
6.57 RON
8,20 RON
Descriere: Obişnuiţi deja cu ecranul tabletei sau al telefonului mobil,...
Pret comunitate:
29 RON
36,20 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?