Poze Acesta sunt Eu! Tu cine esti? - Biblioteca

Acesta sunt Eu! Tu cine esti? - Biblioteca

Pret: 24,90 RON

Pret comunitate: 19.94 RON

Pentru moment acest produs este disponibil doar la comanda. Pentru detalii despre livrare, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact! Va multumim!

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Descriere:

„Conflictele dintre părinţi şi copii nu sunt un semn că părinţii n-ar face faţă educării copiilor, ci sunt utile pentru ca ambele părţi să înveţe câte ceva. Într-o familie sănătoasă, însă, responsabilitatea pentru calitatea conflictelor revine părinţilor. A lăsa vina pe umerii copiilor este lipsit de responsabilitate şi nu poate genera decât noi conflicte şi mai distructive.“ JESPER JUUL

Conceptul lui Jesper Juul de „echidemnitate“ în familie a devenit cunoscut prin lucrarea Copilul tău competent, un bestseller internaţional în domeniul pedagogiei. În cartea de faţă, Juul se ocupă de sursele fierbinţi ale dinamicii familiale: conflictele şi importanţa lor deosebită pentru familie şi educaţie.

Jesper Juul s-a născut în 1948, în Danemarca. Este terapeut familial, consilier conflictual şi scriitor. Până în anul 2004, a condus Institutul Kempler din Scandinavia în Odder, Danemarca, pe care l-a înfiinţat în anul 1979. Jesper Juul a dezvoltat o formă proprie de terapie şi consiliere: intervenţii pe termen scurt cu întreaga familie, orientată pe acţiune şi practică. Scopul muncii sale este să susţină potenţialul părinţilor în educarea copiilor şi nu să le confirme eşecurile. Jesper Juul este autorul a peste 20 de volume, traduse în numeroase limbi, precum şi fondatorul şi conducătorul reţelei Familylab International.


Alte informatii:

Editura: Ponte

Autor: Jesper Juul

Numar pagini: 128

Dimensiune: 125 x 190 mm

ISBN: 978-606-84050-9-4

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Biblioteca "Stelute in priviri"

Producator: PONTEProduse similare


Descriere: Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea unuia...
Pret comunitate:
26.43 RON
33 RON
Descriere: Ești derutată de plânsetele bebelușului tău sau...
Pret comunitate:
23.95 RON
29,90 RON
Descriere: “Copilul invizibil” este o carte despre mine și...
Pret comunitate:
25.63 RON
32 RON
Descriere: Dintr-o perspectiva romaneasca, am putea spune ca, in...
41 RON
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?