Tombola Review-urilor

Ne dorim foarte mult sa aflam parerea ta despre cartile sau jucariile comandate. Sa ne spui daca ti-au placut si daca le-au placut copiilor, daca au fost asa cum te-ai asteptat sau daca este ceva ce te-a nemultumit la ele. Orice vrei sa ne spui despre ele este important pentru ca ne ajuta sa pastram calitatea produselor oferite. Astfel, fiecare membru al comunitatii "Stelute in priviri" are, pe langa siguranta pretului scazut, si siguranta calitatii cartilor si jucariilor cumparate.

Stim ca iti cerem sa ne oferi din timpul tau si vom fi foarte recunoscatori cand vei raspunde invitatiei noastre. Prin scrierea comentariilor ai posibilitatea sa castigi un cupon de 50 de lei pe care il poti folosi la prima comanda de pe site-ul nostru. La fiecare 100 de comentarii la produsele noastre vom face o extragere, iar daca comentariul extras este al tau, vei castiga cuponul.
Daca ai cumparat mai multe produse, ne-am bucura sa scrii la fiecare dintre ele, pentru ca asa vei avea mai multe comentarii intre cele 100 participante la extragere si deci mai multe sanse sa castigi.

Posteaza un comentariu cu parerea ta in pagina fiecarui produs comandat pe www.steluteinpriviri.ro, le asteptam pe toate cu interes!

Multumim,

Echipa Stelute in Priviri