Comunitate

UPDATE 22.12.2018: Momentan, pana la noi informatii, beneficiile comunitatii au fost suspendate. Reducerile pentru toate produsele de pe site sunt cel putin egale cu cele de care beneficiaza membrii comunitatii “Stelute in priviri”. Va multumim!

UPDATE 08.12.2018: Pe durata evenimentului "Lichidari de stoc si reduceri" 8-17 decembrie 2018, beneficiile comunitatii au fost suspendate. Reducerile pentru toate produsele de pe site sunt cel putin egale cu cele de care beneficiaza membrii comunitatii “Stelute in priviri”. Va multumim!


Am creat comunitatea “Stelute in priviri” cu scopul de a oferi tuturor parintilor posibilitatea sa cumpere jucarii si carti frumoase si educative, la preturi accesibile. Daca esti membru al comunitatii, in orice zi si la orice ora doresti sa cumperi o carte sau o jucarie pentru copilul tau sau ca sa o oferi cadou, o poti face la un pret special. Nu este nevoie sa urmaresti cand sunt promotii, pentru membrii comunitatii preturile sunt mereu mici.

Beneficiile¹ membrilor comunitatii "Stelute in priviri":

  • 10% reducere la toate jucăriile
  • 10% reducere la toate cartile pentru copii in limba germana
  • 10% reducere la toate cartile pentru copii in limba franceza
  • 20% reducere la toate cărțile pentru copii in limba engleza si in limba romana*
  • 20% reducere la toate cartile pentru părinți*
  • acces gratuit la biblioteca "Steluțe în priviri"

*Se calculeaza mai intai o reducere de 10%, urmand ca la finalizarea comenzii sa se mai aplice un cupon de reducere de 11%. Cuponul il primiti pe email, la confirmarea inscrierii in comunitate.

Preturile la care membrii comunitatii pot cumpara cartile si jucariile dorite sunt vizibile in permanenta pe fiecare produs in parte, sub denumirea de “Pret comunitate”.


Modalitati de inscriere in comunitatea “Stelute in priviri”:

  • Gratuit, prin crearea unui cont de utilizator pe site, pana in 31.12.2018.
  • Pe baza de invitatie**
  • Facand o prima comanda de 50 de lei sau mai mult, veti fi automat inscrisi in comunitate, urmand ca la urmatoarele comenzi sa beneficiati de toate preturile reduse.

**Pentru a fi inscrisi in comunitate, inregistrati-va pe site creand un cont de utilizator aici: Inregistrare. La Campuri aditionale, in casuta "Invitatie", scrieti codul de pe invitatia primita.


Cum se plaseaza o comanda cu reducerile afarente comunitatii:

Dupa primirea pe email a confirmarii inscrierii in comunitate (in maxim 24h de la crearea contului), puteti comanda produsele cu reducere.

Comanda trebuie sa o faceti din contul de utilizator. Odata logati, veti vedea toate produsele cu o reducere de 10%. La finalul comenzii introduceti codul cuponului primit pe email la inregistrare, care va va oferi o reducere suplimentara de 11% pentru orice produs din categoriile “Carti pentru copii in limba engleza”,  “Carti pentru copii in limba romana"  si "Carti de parenting".

In cazul in care sunt produse care au o reducere mai mare decat cea de care beneficieza in mod normal membrii comunitatii, se va lua in calcul reducerea mai mare.

Ce urmeaza:

Ati plasat comanda si ati primit produsele, va bucurati de ele impreuna cu copiii :).

Va rugam sa ne oferiti apoi cateva minute din timpul vostru pentru a intra pe www.steluteinpriviri.ro, si a posta un comentariu cu parerea voastra despre cartea sau jucaria cumparata. Participati astfel la Tombola review-urilor, unde puteti castiga un cupon de 50 de lei pe care il puteti folosi pentru cumparaturi pe site-ul nostru. Pretuim mult orice feedback referitor la produsele noastre, parerea voastra este foarte importanta si aduce beneficii comunitatii, pentru ca ne ajuta sa pastram calitatea produselor oferite. Copiii nostri, ai tuturor, va vor multumi. Cum altfel, decat cu multe stelute in priviri!

Va multumim si va asteptam cu drag in comunitatea "Stelute in priviri"!


 

¹ Beneficiile nu sunt limitate in timp, dar pot fi modificate fara nici o notificare prealabila, modificarile intrand in vigoare de la data afisarii. Acest lucru va fi postat pe pagina Comunitatii.