Biblioteca

Oricine se poate inscrie gratuit in comunitate, prin crearea unui cont de utilizator pe site. Va asteptam cu drag!

Pentru membrii comunitatii "Stelute in priviri" am creat o biblioteca de unde se pot imprumuta carti de parenting. Daca nu ai timp sa ajungi la librarie sau daca te gandesti de mult sa cumperi o anumita carte de parenting dar ai tot amanat, atunci imprumuta una din biblioteca noastra.
Pentru inceput avem cate un exemplar din fiecare carte. Poti imprumuta cartea dorita pentru 2 saptamani, avand posibilitatea sa prelungesti termenul cu inca o saptamana. Cartea se intoarce apoi in biblioteca, de unde va pleca la urmatoarea persoana care a solicitat-o.
Pentru ca ne dorim sa fie cat mai multi parinti care sa aiba acces la carti, in cazul in care exista o cerere mare pentru o anumita carte, vom face tot posibilul sa aducem in biblioteca mai multe exemplare.

Cum procedezi pentru a imprumuta o carte din biblioteca:

  1. Acceseaza-ti contul de utilizator de aici: Acces cont
  2. Scrie un comentariu la cartea dorita din sectiunea Biblioteca "Stelute in priviri"
  3. Te vom contacta pentru a stabili cum poti intra in posesia cartii:
  • in Brasov, cartea va ajunge la tine fara nici un cost de transport - e atat de simplu: ne intalnim, iti imprumutam cartea si ne revedem peste 2 saptamani sa o returnezi.
  • pentru localitati din afara Brasovului, putem trimite cartea prin posta sau curier, costul transportului fiind platit de persoana care imprumuta cartea - se plateste in avans, in cont, suma de plata aferenta transportului (pentru livrarea cartii si pentru returnarea ei la biblioteca), urmand ca apoi sa expediem cartea.

Afla de Aici cum te poti alatura membrilor comunitatii "Stelute in priviri", pentru a putea imprumuta carti din biblioteca si pentru a beneficia de reduceri permanente pentru toate produsele noastre!